ЙОВ България предлага конусно-цилиндрични редуктори, произведени от нашите партньори – известни в световен мащаб с първокачествени и високоефективни продукти.

Редукторите на Posiplan (Dana Brevini) комбинират конусно-цилиндрична и планетарна предавка. Предавателните отношения са от  1:10 до 1: 7500 и повече. Могат да се открият в седем размера от 2000 Nm до 36000 Nm.

Редукторите PIV имат различни приложения: технологията за опазване на околната среда и рециклиране, обработка на материали и кранове, химическата промишленост,  циментов и стоманодобивен сектор. PIV се базира на модулна система и осигурява висока ефективност, надеждна работа, гъвкавост и кратки срокове за доставка.

Съществуват много стандартни опции, които предлагат голямо разнообразие от версии и оптимална адаптация в почти всички области на машиностроенето. Налични са вентилатори, охлаждащи бобини, външни маслени охладители, нагревателни пръти, опори за въртящия момент, конзоли на двигателя, подконструкции и системи за наблюдение на работата.

Редукторите RO-RV(Varvel) са с алуминиев корпус под налягане за първите 3 размера и чугунени за останалите. Версията за монтиране на вала позволява преобразуването на фланец B5 чрез просто монтиране на един от многото налични изходящи фланци.

За повечето приложения се предлагат различни размери и видове изходящи валове (кухи с проход за шпонка, кухи със шринк диск и плътни, с единичен или двоен край).

Серията RO-RV е направена в 6 размера за всеки тип, 30 предавателни отношения и изходящ въртящ момент между 180 и 3400 Nm.